Petra Nygren

Varför är du moderat? Jag har en stark tro på individen, med rätt verktyg och förutsättningar kan människan utvecklas och växa, moderaterna ger varje enskild individ möjligheter till ett liv med valfrihet kombinerat med ansvar.

Varför kandiderar du i kommunvalet? Jag vill vara med att förvalta det som är bra och jag vill utveckla och förbättra det som är mindre bra eller behöver förnyas i vår fina kommun Tyresö.

Vilka är dina hjärtefrågor? Välfärdsfrågor, jag vill förädla och ta tillvara på varenda skattekrona samt kvalitetssäkra olika verksamheter inom kommunen. Varför välja ett kommunalt boende? Därför att Tyresö kommun levererar kvalité med boenden som har ett bra och tydligt ledarskap samt en trevlig arbetsmiljö med nöjda medarbetare.

Vad är det bästa med Tyresö? I Tyresö finns allt jag önskar mig, mycket natur, närhet till vatten, bra utbud av restauranger, många småföretagare, närhet till storstan och det är en välskött kommun med ansvarsfulla politiker.

Varför ska man rösta på Moderaterna? Vill du ha frihet med ansvar? Vill du känna dig trygg när du går ut kvällstid? Vill du att kommunen tar ansvar ekonomiskt? Rösta på moderaterna, du som kommuninvånare ska kunna känna dig trygg i att politiker gör det de fått förtroendet för via valet 2018, vi moderater är ansvarsfulla och lovar inte mer än det vi kan hålla och leverera om än modifierat för att nå målet, därför ska man rösta på moderaterna!

Facebooksida

Uppdrag

Kommunfullmäktige
Arbetsmarknads- och socialnämnden