Jag stannar hemma i påsk

Även om det nu känns dystert så är det i kristider det bästa hos människor kommer fram. Jag vill rikta ett varmt tack till alla medarbetare och chefer inom samtliga verksamheter i kommunen. Ni jobbar väldigt hårt just nu för att leverera verksamhet under omständigheter som ingen kunde föreställa sig för bara några veckor sedan. Jag vill också rikta ett stort tack till alla Tyresöbor som på olika sätt gör en insats för era medmänniskor.

Det är en svår situation vi nu alla befinner oss i. Med de råd som kommer till oss regionalt och nationellt gör vi allt vi kan för att planera och förbereda oss för de situationer som vi kan ställas inför. Vi vet inte hur länge vi kan komma att befinna oss i den här situationen, varför en robust långsiktighet är viktig, både nu och framgent under krisen.

Det är viktigt att vi tillsammans och med ett samlat politiskt ledarskap tar oss igenom krisen!

Om en vecka är det påsk och jag kommer precis som många av er att stanna hemma. Jag hade verkligen sett fram emot att umgås med mina barn och barnbarn men i år får vi tänka annorlunda. Tack för att ni, precis som jag, väljer att avstå för att minska smittspridningen.

Anki Svensson (M) oppositionsråd.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Skriv ut