Veckans moderat: Jeanette Hellmark

Jeanette Hellmark är veckans moderat.

Ålder: 32
Bor: Tyresö Strand
Gör: Egenföretagare
Förtroendeuppdrag i dag: Jag har i skrivande stund inget uppdrag för att jag är nyinflyttad i kommunen. Jag har tidigare varit verksam i Haninge. Ledamot i kommunfullmäktige, varit ordförande för Haninge kommuns fastighetsbolag. Ledamot i Stadsbyggnadsnämnden samt ledamot i Södertörns Upphandlingsnämnd.
Plats på valsedeln: 6

 

Varför är du moderat? Jag tror på människans egna förmåga att ta hand om sig själv. Skulle man hamna i en situation där man inte kan ta hand om sig själv så ska Sverige ha ett skyddsnät för dem som behöver det allra mest. Det är grundbultar i vårt samhälle, bultar som inte får utnyttjas på fel sätt. För mig är frihet och valfrihet det allra viktigaste, vilket Moderaterna står för. 


Varför kandiderar du i kommunvalet? Jag vill bidra och förbättra för Tyresöborna. Jag är inte den typen av politiker som bara fyller ut en plats. Jag ställer obekväma frågor och startar förbättringsarbeten, vilket är enligt mig precis det man borde göra när man är politiskt aktiv. Att även ha ett granskande öga i alla lägen är en tillgång.  


Vilka är dina hjärtefrågor? Företagarfrågor samt fastighet- och stadsbyggnadsfrågor. 


Vad är det bästa med Tyresö? Havet, skolorna och ett aktivt föreningsliv inom idrott. 


Varför ska man rösta på Moderaterna? Vi är en trygg röst. Vi har koll på ekonomin. Vi fortsätter att ständigt förbättra. Vi bevarar och förvaltar. Publicerat: 2018-04-09 av Robert Skölin