Veckans moderat: Hampus Degramo

Hampus Degramo är veckans moderat.

Ålder: 37
Bor: Tyresö Brevik
Gör: Koordinator på Bilräddningskåren
Fritidsintressen: Allting som är radiostyrt, allt med motor och självklart mina tre söner som stjäl det mesta av min tid.
Moderat sedan: Moderat sen grundskolan. Aktiv sedan 2014.
Förtroendeuppdrag i dag: Ersättare i Barn och utbildningsnämnden
Plats på valsedeln: 9 i kommunvalet och 20 till landstinget

Varför är du moderat? Jag är nog moderat för att det är det partiet som delar mina värderingar här i livet.

Varför kandiderar du i kommunvalet? Jag halkade som sagt in i politiken 2014 då jag tröttnade på att knyta näven i fickan. Sen har jag alltid varit den personen som gillar att få vara med och påverka.

Vilka är dina hjärtefrågor? Jag har alltid intresserat mig av infrastrukturen i Tyresö, och vill vara med och utveckla den. Sen har jag ju vuxit upp på fritidsgårdarna här i Tyresö och håller dom väldigt varmt om hjärtat. Jag har känt att dom saknar representation och vill vara den personen.

Vad är det bästa med Tyresö? Det bästa med Tyresö är närheten till naturen och vårt historiska kulturarv. Sen älskar jag den Gnosjöandan som finns i Tyresö. Då vi har en stor del egenföretagare i Tyresö.

Varför ska man rösta på Moderaterna? En röst på Moderaterna är en röst på frihet. Där du kan bestämma själv utifrån dina behov. Vilken skola ska man gå i? Var vill jag ha mina barn osv? En sund skattepolitik och väl finansierade förslag som gynnar medborgare och företagare.



Publicerat: 2018-03-12 av Robert Skölin