Veckans moderat: Anton Gimle-Hjelte

Anton Gimle-Hjelte är veckans moderat.

Ålder: 18
Bor: Brevik
Gör: Studerar andra året på Fryshusets Gymnasium
Fritidsintressen: Är en riktig nörd så är ett stort fan av popkultur som serietidningar, tv/datorspel, TV-serier, pro-wrestling, sci-fi, fantasy och liknande. Annars så är jag ett stort fan av kaffe och har hållit på med teater sedan jag var sex år.
Moderat sedan: Gick med i MUF 2015. Var tidigare medlem i LUF innan jag hittade rätt.
Förtroendeuppdrag i dag: Ordförande i MUF Tyresö sedan mars i år.
Plats på valsedeln: 27

Varför är du moderat? Jag är moderat för att jag tror individen går före kollektivet. Individen förtjänar frihet, trygghet och möjlighet, och jag vill se till att alla får det och kan leva ett liv utan att politiker blandar sig i.

Varför kandiderar du i kommunvalet? För att jag vill att Tyresö ska fortsätta utvecklas framåt, för att se till att skolan i Tyresö fortsätter att vara en av de bästa i Sverige och att företag ska kunna etablera sig bättre i Tyresö.

Vilka är dina hjärtefrågor? Jag är ung, så självklart skola, jobb och bostäder. Annars så är polis, trygghet, integration och att ta bort statens inflytande i människors liv viktiga frågor för mig.

Vad är det bästa med Tyresö? Blandningen mellan stad och natur, att de mesta man kan begära finns i Tyresö och att människorna som bor här är generellt rätt trevliga.

Varför ska man rösta på Moderaterna? Om man vill fortsätta Tyresös utveckling och vill ha politiker som tar ansvar för ekonomin, arbetar för bättre integration och en framtid värd att drömma om, så ska man rösta på Moderaterna.Publicerat: 2018-05-14 av Robert Skölin