Anmälan av kandidatur till kommunfullmäktige

dagar kvar att bli medlem
för att kunna kandidera
i kommunvalet 2022
Nu kan du inte längre anmäla dig till att stå på moderaternas valsedel.

En kopia på  all data du uppger till oss skickas till den e-postadress du uppger i formuläret. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR förordningen.

Vill du vara med och forma Tyresö?

Då är det dags att kandidera. Valet 2022 närmar sig med stormsteg men innan det är dags för en intensiv valrörelse så ska Moderaterna i Tyresö ta fram en valsedel.

Föreningen har valt en nomineringskommitté som ansvarar för att samla in namn på intresserade medlemmar som vill stå på listan och vara kandidater. Nu vill vi veta vilka som är intresserade av att vara med. Det behövs många kandidater för att fylla plaster i både kommunfullmäktige och i nämnder och styrelser efter valet 2022. Fyll därför i dina uppgifter nedan så är du med i processen. För att kandidera behöver du bli medlem i Moderaterna senast den 30 juni 2021 och vara 18 år fyllda senast på valdagen den 11 september 2022.

När du fyllt i uppgifterna kommer föreningens nomineringskommitté att ta kontakt med dig om de kommande stegen där du får möjlighet att presentera dig för kommittén, delta i utbildning och i försöksnomineringen (medlemsomröstning om listan).

Ta chansen, kandidera nu!

Följande kriterier måste vara uppfyllda för att du ska kunna kandidera

1. Du måste vara medlem i Moderaterna (senast den 30 juni 2021)
2. Du måste vara 18 år fyllda senast på valdagen (11 september 2022)
3. Du måste anmäla din kandidatur via detta formulär